𝐑𝐞𝐧𝐝𝐞𝐬 𝐧𝐚 𝐊𝐫𝐞š𝐢𝐦𝐢𝐫𝐜𝐮 𝐳𝐚 𝐝𝐞𝐬𝐞𝐭 𝐠𝐨𝐝𝐢𝐧𝐚 𝐋𝐎𝐅𝐓-𝐚

31.5.2022. od 17 sati Lutkarska organizacija koju fakat trebamo – Loft sa prijateljima Teatar Poco Loco imaju Rendes na Krešimircu.

U 17h Teatar Poco Loco igra svoju hit predstavu Priča bez veze. A ta priča govori o jednom psu koji je zalajao na jednu mačku, a ona se preplašila i zaprijetila miševima, a oni su pobjegli i uplašili djevojčice, a one su za vrištale i omele čitav jedan vatrogasni orkestar…
Ma najbolje je da dođete i provjerite sami kako je to završilo i tko je što naučio. Ako ne dođete, to će stvarno biti bez veze! A nakon predstave slijedi scenografska radionica gdje ćemo brusiti, sastavljati, bojati i stvoriti vlastite kućice, po uzoru na one iz predstave!
Zasučimo rukave i bacimo se na posao zajedno! Kad sami stvorimo svoju scenografiju, igri nema kraja!

A potom s padom sunca u 19 h slijedi uzbuđenje večeri, LOFT-ovi Lovci na snove, dečki u rozom koji praše pozornicama, školama i parkovima po Hrvatskoj i dalje! Lovci na snove noću cupkaju po snenim doživljajima male Franke i pokušavaju održati red, no učestalo padaju iz aviona lavu pred nos i žedni kroz pustinju spašavaju noć tik pred zoru, da ne kažemo doručak! Od 19 do 19:35, svoju publiku pripremit će za mirno spavanje i čvrst san!

Sav sadržaj na Krešimircu je besplatan i namijenjen svima.

mydx