BIO JEDNOM JEDAN – NOVA PREMIJERA KAZALIล TA LUTAKA ZADAR

Kazaliลกte lutaka Zadar sezonu otvara premijerom predstave BIO JEDNOM JEDAN koja ฤ‡e se odrลพati u utorak, 17. rujna u 20.00 sati.

ย *** ๐” ๐ฉ๐ซ๐ž๐๐ฌ๐ญ๐š๐ฏ๐ข ๐ง๐ž๐ฆ๐š ๐ฅ๐ฎ๐ญ๐š๐ค๐š?

– ๐‘๐‘’. ๐‘๐‘’๐‘š๐‘Ž ๐‘›๐‘–๐‘˜๐‘Ž๐‘˜๐‘ฃ๐‘–h ๐‘™๐‘ข๐‘ก๐‘Ž๐‘˜๐‘Ž.

๐๐ž๐ ๐จ ฤ๐ž๐ ๐š ๐ข๐ฆ๐š ๐ง๐š ๐ฉ๐จ๐ณ๐จ๐ซ๐ง๐ข๐œ๐ข?

– ๐ผ๐‘š๐‘Ž ๐‘˜๐‘œ๐‘›๐‘œ๐‘๐‘Ž. ๐ท๐‘ฃ๐‘Ž ๐‘˜๐‘œ๐‘›๐‘œ๐‘๐‘Ž ๐‘– ๐‘‘๐‘ฃ๐‘Ž ๐‘”๐‘™๐‘ข๐‘š๐‘๐‘Ž.

๐“๐จ ๐ฃ๐ž ๐ฌ๐ฏ๐ž?

– ๐ท๐‘Ž. ๐ผ ๐‘›๐‘’๐‘š๐‘œ๐‘—๐‘ก๐‘’ ๐‘š๐‘’ ๐‘”๐‘™๐‘’๐‘‘๐‘Ž๐‘ก๐‘– ๐‘˜๐‘Ž๐‘œ ๐‘‘๐‘Ž ๐‘—๐‘’ ๐‘ก๐‘œ ๐‘š๐‘Ž๐‘™๐‘œ. ๐‘‡๐‘œ ๐‘—๐‘’ ๐‘๐‘–๐‘—๐‘’๐‘™๐‘– ๐‘—๐‘’๐‘‘๐‘Ž๐‘› ๐‘ ๐‘ฃ๐‘–๐‘—๐‘’๐‘ก. ๐‘†๐‘ฃ๐‘– ๐‘š๐‘œ๐‘”๐‘ข ๐‘–๐‘š๐‘Ž๐‘ก๐‘– ๐‘ ๐‘ฃ๐‘œ๐‘—๐‘ข ๐‘๐‘Ÿ๐‘–ฤ๐‘ข, ๐‘๐‘Ž ๐‘ก๐‘Ž๐‘˜๐‘œ ๐‘– ๐‘˜๐‘œ๐‘›๐‘œ๐‘. ๐‘๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘Ž๐‘ฃ๐‘›๐‘œ, ๐‘Ž๐‘˜๐‘œ ๐‘—๐‘’ ๐‘ง๐‘›๐‘Ž ๐‘–๐‘ ๐‘๐‘Ÿ๐‘–ฤ๐‘Ž๐‘ก๐‘– ๐‘– ๐‘Ž๐‘˜๐‘œ ๐‘ฃ๐‘– ๐‘ง๐‘›๐‘Ž๐‘ก๐‘’ ๐‘ ๐‘™๐‘ขลก๐‘Ž๐‘ก๐‘–.ย ย 

“Bio jednom jedan…” je predstava o konopcima i s konopcima, koji otkrivanju svijet koji nas okruลพuje. Priฤa je to o prijateljstvu, odrastanju, sastajanju i rastajanju, priฤa o pomicanju vlastitih granica, prevladavanju straha od nepoznatog i prepuลกtanju snazi maลกte i kreativnosti koje i obiฤnom konopcu mogu udahnuti ลพivot.
Konopci su nevidljivi vladari lutkarskih kazaliลกta. Ovoga puta dali smo im priliku da izaฤ‘u iz sjene, otrgnu se od lutaka, preskoฤe paravan i poklone se publici.

Igraju:
Juraj Aras, Sanja Grgina / Anฤ‘ela ฤ†urkoviฤ‡ Petkoviฤ‡, Josip Mihatov / Vjera Vidov, Dominik Karakaลกiฤ‡

Reลพija: Leda Festini Jensen

Dob: 3+

*** ๐ฉ๐ซ๐ž๐ฎ๐ณ๐ž๐ญ๐จ ๐ข๐ณ ๐ซ๐š๐ณ๐ ๐จ๐ฏ๐จ๐ซ๐š ๐ฌ๐š ๐‹๐ž๐๐จ๐ฆ ๐…๐ž๐ฌ๐ญ๐ข๐ง๐ข ๐‰๐ž๐ง๐ฌ๐ž๐ง ๐จ๐›๐ฃ๐š๐ฏ๐ฅ๐ฃ๐ž๐ง๐จ ๐Ÿ๐ŸŽ.๐ŸŽ๐Ÿ—.๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ—.
https://zadarski.slobodnadalmacija.hr/zadar-plus/clanak/id/622580/dva-su-konopa-dovoljna-da-nam-odgovore-je-li-vaznije-biti-koristan-ili?fbclid=IwAR2ksNxHTUMzS6ADcr7wiCzS2pPtb_4YRw02oF8IDZBI51_Dn1l9R7IoRAQ

mydx