Webinar „SVE O KULTURNOJ POLITICI: Naučite kako se izboriti za svoja prava kao umjetnik!“

𝑍𝑎𝑛𝑖𝑚𝑙𝑗𝑖𝑣 𝑤𝑒𝑏𝑖𝑛𝑎𝑟 𝑛𝑎 𝑘𝑜𝑗𝑖 𝑣𝑎𝑠 𝑝𝑜𝑧𝑖𝑣𝑎𝑗𝑢 𝑑𝑟.𝑠𝑐. 𝑉𝑖𝑡𝑜𝑚𝑖𝑟𝑎 𝐿𝑜𝑛č𝑎𝑟 𝑖 𝐵𝑢𝑔𝑎 𝑀𝑎𝑟𝑖𝑗𝑎 Š𝑖𝑚𝑖ć 𝑜𝑑𝑟ž𝑎𝑡 ć𝑒 𝑠𝑒 22.5. 𝑢 12 𝑠𝑎𝑡𝑖 𝑝𝑟𝑒𝑘𝑜 𝑝𝑙𝑎𝑡𝑓𝑜𝑟𝑚𝑒 𝑍𝑜𝑜𝑚

Poštovane kolegice i kolege,

Hrvatska kultura u turbulentnim je vremenima. Osim što je u pripremi novi Zakon o kazalištima, priprema se i Zakon o umjetnicima, a i nova kulturna strategija grada Zagreba.

Uvijek se pozivaju umjetnici da sudjeluju i daju svoje prijedloge, no jako mali broj umjetnika uopće zna kako, na što mogu ili ne mogu utjecati, kako se kreira kulturna politika i na kraju krajeva – zašto i kako ih se to tiče i direktno utječe na njihovo djelovanje i život.

Upravo zato vas dr.sc. Vitomira Lončar (ekspert iz područja kulturnih politika) i Buga Marija Šimić, osnivačice edukacijske platforme VestaLLLs, pozivaju na dvostatni online webinar na kojem ćete na jednostavan i jasan način naučiti osnove kulturnih politika i što vi možete učiniti po tom pitanju. Nemojte biti guske u magli, radi se o vašim životima, vašim karijerama i vašoj budućnosti.

Webinar će se održati 22.5. u 12 sati preko platforme Zoom. Ukoliko ne možete sudjelovati uživo – bit će dostupna i snimka!

Cijena je 200 kuna, a za studente 100 kuna. Ukoliko ste već sudjelovali na nekom webinaru također ostvarujete popust!

Za organizacije koje žele da više njihovih zaposlenih/članova sudjeluje u webinaru omogućujemo posebnu ponudu – za više informacija pišite nam na buga@mala-scena.hr

PRIJAVE: https://forms.gle/o8v4g6nEfVHgymNe7

Ne propustite ovu priliku da zaista naučite kako napraviti razliku i aktivno sudjelovati u krojenju svoje umjetničke sudbine ili barem osvjestite kako se to događa!

Dr.sc. Vitomira Lončar i Buga Marija Šimić

mydx