POZIV NA PRIJAVU NA 54. PIF

KUC TRAVNO poziva sve lutkare, lutkarska kazališta i skupine, iz zemlje i svijeta, da prijave  predstave na 54. međunarodni festival kazališta lutaka – PIF.

O PIF-u

Međunarodni festival kazališta lutaka – PIF – Pupteatra Internacia Festivalo, festival esperantskih korijena, te s pedesetjednogodišnjom međunarodnom reputacijom na lutkarskoj festivalskoj sceni i ove godine želi predstaviti najpoznatija  lutkarska kazališta i najeminentnija ostvarenja europske i svjetske produkcije. Predstavama, uličnim programima, izložbama, lutkarskim radionicama i natječajima, filmovima, okruglim stolovima i seminarima, izdavačkom djelatnošću, te različitim događanjima uvrstio je Hrvatsku među najuvaženije destinacije lutkarskog svijeta. 

ORGANIZATOR

Organizator PIF-a je KUC Travno, ustanova u kulturi proizišla upravo iz skupine entuzijastičnih osnivača PIF-a,  bavi se organizacijom različitih kulturnih i edukacijskih programa: od kazališnih predstava i koncerata do izložbi i radionica, seminara, predavanja i tečajeva. Specijalizirana je za programe i izdavačku djelatnost na području lutkarstva.

DATUM I MJESTO ODRŽAVANJA

Nadamo se povoljnoj epidemiološkoj situaciji i mogućnosti da 54. PIF održimo od 17. do 23. rujna 2021. godine u Zagrebu. U suprotnom bit ćemo prinuđeni realizirati digitalne oblike programa Festivala.

NAČIN PRIJAVLJIVANJA

Molimo da nam pošaljete ispunjenu prijavnicu poštom ili e-poštom na mail pif@kuctravno.hr  s obaveznim prilozima:

  1. kratak tekst o kazalištu, skupini ili životopis (do 900 znakova)
  2. kratki opis predstave (do 900 znakova)
  3. imena autora, izvođača i ostalih suradnika i sudionika predstave
  4. pet fotografija predstave (minimalna veličina: 15×10 cm; JPG – 1MB 300dpi)
  5. video zapis cjelovite predstave (DVD ili CD) ili link za cjelovitu predstavu.

Priloženi materijali se ne vraćaju.

PRIJAVNI OBRAZAC:  dostupan na  www.pif.hr

mydx