S Pepeljugom u 2017!

Gradsko kazalište lutaka Rijeka nudi nezaboravan provod i čaroliju blagdanskih dana na svoj način:  plesne korake,  vesele note i dobro raspoloženu glumačku ekipu. Pepeljuga će doplesati u hit mjuziklu i ove zime, s Elenom Brumini u naslovnoj ulozi.  Zato će mali i veliki gledatelji imati priliku pogledati priču o djevojci kojoj je par cipela promijenio život te tako uz vesele songove ispratiti zadnje dane 2016. godine!

Dok će vas u Kazalištu dočekati već dobro poznata glumačka ekipa, u ulozi Kraljice i Majke iznimno u prosincu nastupat će glumica Leonora Surian.

U ostalim ulogama naći će se Goran Zelić, Alex Đaković, Zlatko Vicić, Andrea Špindel i Petra Šarac.

Tekst potpisuje Magdalena Lupi Alvir (prema braći Grimm i Charlesu Perraultu), redateljica, koreografkinja i scenografkinja je Mojca Horvat, dok glazbu potpisuje Duško Rapotec Ute.

Na redovnom repertoaru Pepeljuga će se naći u:

Četvrtak, 15. prosinca u 18:00h

Petak, 16. prosinca u 18:00h

Subota, 17. prosinca u 11:00 i 18:00h

Posebni program „U 2017. s Pepeljugom!“ održat će se u petak, 30. prosinca u 18:00 i subotu, 31. prosinca u 12:00 sati kada će publika osim u predstavi moći uživati u prigodnom domjenku i druženju s Djedom Božićnjakom koji će svakom djetetu podariti poklon nakon završetka izvedbe. Karta za program „U 2017. s Pepeljugom!“ iznosi 40 kuna.

mydx